Turistična kmetija TONIN

Turistična kmetija TONIN leži v majhni istrski vasi Puče, v osrčju slovenske Istre. Kmetija, kategorizirana s 3 jabolkami, razpolaga z dvema apartmajema in prostorom, kjer lahko pogostimo najavljene skupine. Če boste našo kmetijo obiskali poleti, se lahko prepustite razvajanju na terasi, ob dobri malvaziji, refošku in maločrnemu ter sproščujočim pogledom na oljčnik, ograde kjer se pasejo oslica Abra, osliček Tojo in poni Liza ter bližnje in daljne vasi slovenske in hrvaške istre. Na otroke bo popazil prijazen kuža Esk medtem, ko bodo tekali, plezali, se guncali, igrali nogomet ali druge družabne igre na zabaviščnem travniku.
Po mirno prespani noči vas razvajamo z bogatim zajtrkom domačih specialitet: klobase, pršut, vložene melancane in bučke, marmelade (kutinova, češnjeva, slivova…), doma pečenim pšenični in pirin kruh. Če praznujete prav poseben dogodek vam postrežemo z domačimi testeninami, fuži, njoki, meso izpod peke, pečeno meso na grdelah, pirino kašo po istrsko in sezonsko zelenjavo z lastnega vrta. Ljubitelji sladkih dobrot ne smete zamuditi razvajanja s kremnimi bombicami ali palačinkami, ponudimo jih s slastnim figovim nadevom.
Z veseljem vas bomo povabili k sodelovanju pri trgatvi ali obiranju oljk, pospravljanju sena, spravilu poljščin, hranjenju živali in drugih del na naši kmetiji.
Tisti, ki uživate v nekoliko drugačnih ogledih naravnih lepot (kolesarjenje, sprehajanje, pohodništvo, tek…) nikakor ne smete zamuditi ogleda doline Dragonje ali skrivnostnih ''skokov'' v reko Dragonjo, v katero vas lahko zapeljemo tudi z vojaškim oldtimerjem.

Dodatne informacije

Naslov:
Puče 48, 6274 Šmarje
Telefon:
031-559-094
Spletna stran:
Facebook:
Vrsta objekta:
Turistične kmetije
Vrste postelj:
Zakonska postelja
Obroki:
Zajtrk
Razred hotela:
3 zvezdice
Kapaciteta:
8
Storitev:
Brezplačen WiFi, Parkirišče
Ponudba v sobi:
(manjša) kuhinja, TV, klimatska naprava, razgled, terasa
Cena:
0 - 50 € na noč
Način plačila:
Gotovina

Povpraševanje za namestitev

Povpraševanje za namestitev
Osebni podatki