Kontakt

Sledi nam

Le deset minut iz centra Kopra se na samem Kraškem robu nahaja zanimiva vasica Črni Kal. Zgolj korak iz mestnega vrveža, z najlepšo razgledno točko na Slovensko Istro in Tržaški zaliv. Davnega leta 1895 je bila Hiša Robida največji objekt na Ćetnari (Katinara), kot domačini imenujemo spodnji Črni Kal, s svetovno znanimi plezališči.

Bila je pomembna točka na poti iz Obale v notranjost države. Že takrat je hiša sestavljala vaško gostilno, trgovino z živili, prenočišča in pošto. Istrsko kamnito hišo smo julija 2018 popolnoma obnovili in nastal je hostel oziroma Guest House Hiša Robida, kjer želimo gostom ponuditi višji nivo kakovosti storitev.

Sobe smo oblikovali z mislijo na istrsko podeželje in spomin na nonote, na mogočne stene Kraškega roba in gozd nad njim, zato je vsaka drugačna, samosvoja. V 2. nadstropju hiše se nahaja šest sob s skupno kopalnico in toaletami, v 1. nadstropju se nahaja pet udobno opremljenih sob z unikatno oblikovano kopalnico. Tukaj je še kuhinjski kotiček s hladilnikom in mikrovalovno pečico za pripravo čaja ali za pogreti mleko vašim malčkom. Mansardna etaža obsega šest sob s skupno kopalnico in toaleto, in sicer sobo s skupnimi ležišči (5x) in pet manjših dvoposteljnih svetlih sob. Pohvalimo lahko izjemno udobne postelje.

Kontaktne informacije
Socialna omrežja:

Register

You don't have permission to register