Kontakt

Sledi nam

Turizem na kmetiji RED FAIRYTALE – RDEČA PRAVLJICA

Turizem na kmetiji RED FAIRYTALE,  poleg butične nastanitve vam ponujamo tudi edinstveno doživetje, vodeno degustacijo oljčnega olja »olive oil RedFaiytale«, oljčnih namazov in njenih arom. 

Z le 15-minutno vožnjo zapustite mesto Koper in se potopite v čudovito istrsko pokrajino kjer leži tudi naša pravljična posest “Turizem na kmetiji RED FAIRYTLE – RREDČA PRAVLJICA,  v mali vasici Marezige v osrčju podeželja Slovenske Istre. Na našem doživetju vam bomo predstavili popoln uvod v svet našega vrhunskega ekstra deviškega oljčnega olja iz istrskih oljk ter edinstvene domače oljčne namaze. Vaša izkušnja okušanja bo segala vse do naših oljčnikov, potopljenih v čudovito naravno pokrajino tega neokrnjenega Istrskega okoliša.

Ste vedeli, da je »Prava tovarna oljčnega olja« le njen mali plod t.j. »oljka«. Pokazali vam bomo skrb, ki je potrebna za pridobitev najboljšega ploda v sodobnem proizvodnem sistemu z uporabo najnovejše ne invazivne tehnologije in izkušenj pridobljenih od mnogih generacij, katerih cilj je trajnost in zaščita tega dragocenega okolja. Spoznali boste razne sorte oljk, njihovo nežnost, življenjski cikel, postopke obiranja, predelave in veliko zanimiv vsebin, katere so marsikomu neznanka. Občudujte čudovito pokrajino, sestavljeno iz starodavnih nasadov z gorami in griči v majhni vasici Marezige. Oljke so tam že stoletja! Izvedeli boste, kako so pomemben del slovenske istrske – obalne dediščine in kulture, kjer pridelujejo najboljše oljčno olje. To je odličen kraj za fotografiranje pokrajine, sprostitev ter seveda edinstvenost. spoznavanja okušanja popolnosti tega našega oljčnega olja, namazov iz olj ter vloženih oliv.

 

Sprejemamo skupine z najmanj 2 in največ 12 osebami. Vsa tura doživetja traja približno 1 uro.

 

Za dodatne informacije:

Tel.: 031 335 685 z vami lastnik kmetije Sašo Čehovin

Mail : info@oliveoilredfairytale.si

site: www.oliveoilredfairytale.si

Rezervacijo lahko opravite tudi on – line preko spletne strani Zakladi.

Kontaktne informacije

Marezige 14, 6273 Marezige, Slovenija

Register

You don't have permission to register