Kontakt

Sledi nam

Ko v Deželi refoška pridete v Marezige, vas vabimo, da si oddahnete v naši novi gostilni Karjola, ki vas bo s svojo mirno domačnostjo zagotovo očarala in pritegnila k ponovnemu obisku. Smo mlad in ambiciozen kolektiv, pripravljen slediti željam in potrebam svojih gostov.

Delamo v prijetnem okolju v prenovljeni zgradbi zadružnega doma. V notranjosti naših prostorov se stari istrski slog dopolnjuje z modernim, domače vzdušje pa samo po sebi vabi k pokušini istrskih dobrot. Za vas imamo na voljo večjo salo s pogledom na morje, ki lahko sprejme 120 gostov, klet z domačimi lokalnimi vini kjer je prostora za 50 gostov , ob lepem vremenu pa lahko posedite na senčni pokriti terasi za 70 gostov, sončni odkriti pa 60.

Tudi v naši ponudbi boste našli tako sodobno kot domače. Vsekakor vam priporočamo razne domače istrske jedi, pršut in sir z domačim kruhom ter posebni specialiteti – pjat karjola in pjat dežele refoška. Ker pa se znamo prilagoditi vsakemu gostu, vam lahko pripravimo tudi bolj standardno: jedi z žara, razne ribje jedi, pice, testenine in različne sladice.

Seveda pa smo pripravljeni ustreči vašim posebnim željam, zato vam ob predhodnem naročilu pripravimo tudi kaj posebnega, kar ni del naše redne ponudbe.

Zagotovo pa vas bo pritegnila tudi okolica. Ob gostilni imamo čez cesto lepo urejeno razgledišče, od koder lahko opazujete celoten Tržaški zaliv vse do italijanske obale. Za otroke imamo urejeno igrišče z nekaj igrali, ob gostilni pa vam je na voljo tudi »balin plac«.

Po rezervaciji in naročilu lahko pri nas praznujete razne obletnice, valete, rojstne dneve, poroke in druge svečanosti, nudimo vam poslovna kosila in večerje, vse skupaj pa popestrimo s prijetno živo glasbo.

Kontaktne informacije

Marezige 24, 6273 Marezige, Slovenija

Socialna omrežja:

Register

You don't have permission to register