Kontakt

Sledi nam

Že samo ime naše nastavitve Turizem na kmetiji RED FAIRYTALE – Rdeča Pravljica vam pove, da se boste pri nas prijetno počutili in doživeli pravljično, sprostitveno bivanje. V naši nastavitvi ponujamo 3 idilična apartmaje, vsak ima svoj osebni barvni prividih domače okoliške narave. Naša okolica je obdana z zelenjem in vinogradi in oljčniki kjer se lahko sprehajate, na svežem zraku. Uživate pri poslušanju žvrgolenja ptic ter občudujete neokrnjeno naravo naša hiša leži v sorazmeroma majhni vasi Marezige, kjer so gostom na razpolago tipične lokalne jedi, pokušina in nakup vrhunskih vin v raznih kleteh in vinski fontani v centu vasi. Naša kmetija slovi po vrhunskem extra deviškemu oljčnemu olju, katerega lahko vsak gost okuša že v apartmaju, kjer ga imate na voljo. Naša vas je oddaljena cca 10km od mesta Koper. Naša vasica je odlično izhodišče za ogled in raziskovanje bližnjih vasic in njihovih zanimivosti ter treh obalnih mestec z turističnimi biseri t.j. Portorožem, Piran, Izola,… ter še z morebitnim skokom do bližnje Hrvaške. Prav tako je izhodišče za kolesarjenje z raznovrstnimi turami v notranjost slovenske Istre ali do obalnih mest.

Ali ste vedeli, da pridelujemo naše oljčno olje? Oljke oberemo z rokami in hladno stiskamo še isti dan obiranja. Naša olja so mešanica več sort Istrskih Oljk, zato je njen okus povsem nežen in edinstven. Tako olje ostaja pristno in polno okusa. Naši oljčni nasadi se nahajajo v bližini naše nastanitve, kamor se lahko sprehodite in uživate v naših oljčnikih in vinskih nasadih. bodite v naših apartmajih….Uživajte v neokrnjeni naravi v osrčju podeželja Slovenske Istre ….Okušajte naše oljčno olje ,…. ostanite vedno mladi❤️

Dragi gosti, želimo vas obvestiti, da ima naša družina 2 prelepi, mirni mački in mladega kužka pasme Border Collie. Vse naše živali živijo zunaj, v okolici hiše. Prosimo, da to upoštevate, če niste ljubitelj živali oz. je kdo od vas alergičen. Obenem vam zagotavljamo, da naši hišni ljubljenčki nimajo vstopa v apartmaje, prav tako ne sprejemamo hišnih ljubljenčkov naših gostov, hvala za razumevanje.

Kontaktne informacije
Socialna omrežja:

Register

You don't have permission to register