Kontakt

Sledi nam

Tam, kjer se Šavrinski hribi spustijo v dolino in se približajo morju, stoji med vinogradi, oljčniki in češnjami naša domačija. Z vinogradništvom in vinarstvom se v naši družini ukvarjamo že tretjo generacijo in tudi naši otroci bodo to tradicijo nadaljevali.

V 80. letih, ko se je običaj osmic ponovno obudil iz pozabe, smo bili med prvimi, ki smo svoj dom odprli ljudem in jih povabili v takrat v skromno kantino. Od tedaj dalje se ob vzpodbudi vse številnejših obiskovalcev – ljubiteljev pristne domače kapljice in hrane, trudimo, da bi bila naša ponudba vse boljša. Danes vas lahko sprejmemo in pogostimo v prijetnem istrskem okolju z odprtim ognjiščem, v toplejših dneh pa tudi na lepo urejeni terasi. Na naši osmici ponujamo tradicionalne istrske jedi h katerim se odlično poda zlata malvazija in dišeči refošk iz lastne kleti. Vino pridelujemo po klasični metodi z vso skrbjo in ljubeznijo. Jedi, ki jih pripravljamo, so preproste jedi, ki so jih kuhale že naše mame in none. Kljub preprostosti pa te jedi vedno znova presenečajo s svojo izvirnostjo in okusnostjo.

 

Na osmici ponujamo tradicionalne istrske jedi h katerim se odlično poda zlata malvazija in dišeči refošk iz lastne kleti.

Jedi, ki jih pripravljamo, so preproste jedi, ki so jih kuhale že naše mame in none. Kljub preprostosti pa te jedi vedno znova presenečajo s svojo izvirnostjo in okusnostjo.

Pridite in se tudi vi prepustite mamljivemu vonju komaj pečenega kruha iz krušne peči, domačih jedi in žlahtni kapljici, sadu istrske zemlje.

Kontaktne informacije

Arjol 3, 6000 Koper - Capodistria, Slovenija

Socialna omrežja:

Register

You don't have permission to register