Kontakt

Sledi nam

V mirni vasici Montinjan pri Kopru na hribu v osrčju Slovenske Istre dežela refoška se nahaja Ekološko vinogradniška – oljkarska kmetija Vina Montis & Eko Laura.

Naši vinogradi in oljčniki se rasprotirajo po Montinjabskem hribu in tu se začenja ekološka zgodba o vrhunskem vinu odumačenih sort Slovenske Istre, refoška, istrske malvazije, muškat, malo črn, značilnem montinjanskem oljčnem olju, grappi in likerjih združeni pod blagovno znamko Vina Montis & Eko Laura.

Filozofija posestva temelji na spoštovanju tradicije in kolturne dediščine ter sozvočju kmetijstva z okoljem. Vino, navdih in medežija-zdravilo.

Naši vinogradni se rasprotirajo po sončnih legah na Montinjanskrga hriba s pogledom na Koprski Tržaški zaliv in ko je lepo jasno se lepo vidi Gradež, Benetke,Dolomiti in celo Triglav. V objemu milega mediteranskega podnebja na trtah uspeva ekološko grozdje za najboljša ekološka vina v katerih se zrcalijo moč sonca neizprostnost istrsko flišnato peščene zemlje in tradicije, ki povezuje 5 generacij vinarjev iz roda v rod. Si štejemo v čast,da iz naše hiše prihaja 1.Vinska kraljica Slovenke Istre Elizabet Bordon. Na našem na ekološkem posestvu se poleg vin in olj okvarjamo tudi z vinskimi turizmom za zaključene skupine.

Kontaktne informacije

Montinjan 7, 6273 Marezige, Slovenija

Socialna omrežja:

Register

You don't have permission to register